Wie is HighKing?

HighKing is een bijnaam, ooit verzonnen door een leraar van de lagere school. Deze noemde zichzelf "Jos the King", en vond het grappig om mijn achternaam te verbasteren tot HighKing, en mij met die naam aan te spreken. Zo is deze bijnaam dus ontstaan :-)

Maar wie is HighKing dan echt?

Dat ben ik, Michel Hoogervorst. Ik ben een Noord-Hollandse jongen, met lang blond haar en meestal donkere kleding. Ik ben er een van het soort dat ook wel "Metalhead" wordt genoemd. Ik luister dan ook veel naar Hardrock en Metal, en speel zelf in de band KFFR. Als instrument gebruik ik mijn eigen strot, en dat alleen omdat ik iets anders niet bespelen kan. In mijn vrije tijd werk ik vaak aan open-source gerelateerde projecten, bijvoorbeeld aan mijn eigen live cd project FreevoLive. Ook ben ik redelijk betrokken bij de MandrivaClub, waar ik bijvoorbeeld help met het bouwen van RPM pakketten, en regelmatig het forum onveilig maak. Verder nog vragen?

Ja, waar komt dat plaatje vandaan?

De tekening is gemaakt door PeterM van het MandrivaClub forum, zie dit topic over het ontstaan ervan. Ik vroeg hem een plaatje te tekenen van een koning op een hoge stoel, en hij maakte er deze geweldige afbeelding van! :-D Note 11-11-2021: Wow wat is deze tekst oud... geschreven in 2007 toen alle linkjes nog werkte en alle tekst nog klopte. Als ik een keer tijd en zin heb zal ik een nieuwe tekst schrijven. ;)